banner113

"BEN EŞİMİ ÖLDÜRMEDİN, EŞİMİ ÇOK SEVİYORDUM"

banner106

Alanya’da oturdukları binanın 6. katından düştüğü iddiaya edilen Gamze Yağlıoğlu'nun hayatını kaybettiği olaya ilişkin tutuklu olarak yargılanan eşi A.Y.’nin yargılanması devam edildi.

"BEN EŞİMİ ÖLDÜRMEDİN, EŞİMİ ÇOK SEVİYORDUM"
02 Mart 2023 Perşembe 09:02

banner108
banner238

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleştirilen duruşmaya, müşteki anne Neşe Kıraç, taraf avukatları ve tutuklu sanık A.Y. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi ile katıldı. Duruşmada söz verilen anne Neşe Kıraç, sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.

BEN EŞİMİ ÖLDÜRMEDİM. EŞİMİ ÇOK SEVİYORDUM
Sanık A.Y. savunmasında, suç işlemediği, eşinin ölümüne sebep olmadığını ifade ederek, "Ben eşimi öldürmedim. Katil değilim, eşimi seviyordum” dedi. 

CESET YERDE YATARKEN İNSTAGRAMA GİRMİŞ

Gamze Yağlıoğlu’nun avukatı ise kamera kayıtlarında maktulün düşme görüntülerin intihar olaylarındaki düşmeyle örtüşmediğini iddia ederek, "Maktülün yere düşme sırasında bir refleks göstermediği görülüyor. Keza balkonda atlarken tutunacak korkuluklarda da bir parmak izi bulunmadı. Keza ceset yerde yatarken instagrama girip yaklaşık 2 dakika vakit geçiriyor” 

YILBAŞI REZERVASYONU YAPTIRAN KİŞİ NEDEN İNTİHAR ETSİN?”
Gamze Yağlıoğlu’nun bir gün önce A.Y’nin ailesiyle mesajlaştığını ifade eden müşteki avukatı, "Yılbaşı için otel rezervasyonu yaptıran kişinin neden intihar etsin. Biz sanığın tutukluk halinin devamını istiyoruz." 

BİR KEŞİF DAHA YAPILACAK
A.Y.’nin avukatı da müvekkilinin suçsuz olduğunu ileri sürerek delilsizlik nedeniyle 15 aydır tutuklu bulunan müvekkilinin tahliyesini ve dosyanın karara bağlanmasını talep etti. Mahkeme heyeti, olay yerinde bir keşif daha yapılmasına, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 3 Mayıs 2023’e erteledi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.