banner113

Cinayete 2 tutuklama!

banner106

Alanya’da 1 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin de yaralandığı bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına alınan 15 şüpheliden 2’si tutuklandı. 

Cinayete 2 tutuklama!
26 Mayıs 2021 Çarşamba 09:53

banner108
banner238

Olay, geçen pazartesi günü Dinek mevkiinde meydana gelmişti. Konaklı Mahallesi’nde butik işleten 28 yaşındaki Nihat Yiğitbay, İbrahim Ali Yiğitbay ve Hasan Yiğitbay işyerini kapatıp eve gitmek için yola çıktılar. Hasan Yiğitbay kullandığı 07 HYB 63 plakalı hafif ticari araçla trafik ışıklarına geldiği sırada bir grup motosikletliyle tartışmaya başladı. 
Bu grup daha sonra 200 metre ileride bulunan trafik ışıklarında aracını durdurup kavga ettiler. Yaşanan arbedede İbrahim Ali Yiğitbay, Nihat Yiğit ve ismi henüz öğrenilemeyen 2 kişi aldığı bıçak darbesinden dolayı yaralandı. 
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye götürdü. Boynundan ve kalbinden bıçak darbesi alan İbrahim Ali Yiğitbay, yoğun bakım ünitesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Diğer 3 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Soruşturma başlatan Cinayet masası ekipleri olaydan sonra kaçan 7’si küçük yaşta 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından dün ikindi saatlerinde adliyeye sevk edilen 15 şüpheliden 7’si savcılık tarafından serbest kalırken, diğer şüpheli tutuklama talebi ile sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Sulh ceza hakimliğince şüphelilerden 6’si adli kontrol şartıyla serbest kalırken S.E., ve S.T. ise tutuklanarak Alanya Kapalı cezaevine gönderildi. 

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.