banner113

Sakarya, Kastamonu, Kütahya, Alanya ve İstanbul’da pedofiliyle suçlanıyor... Biri bu sapığı durdursun!

banner106

Kendisine ‘çocuk cerrahı’ süsü vererek sosyal medya hesabı açan ve annelerden bebeklerin mahrem fotoğraflarını alan C.K. adlı kişinin daha önce de benzer birçok suçtan işlem gördüğü ortaya çıktı.

Sakarya, Kastamonu, Kütahya, Alanya ve İstanbul’da pedofiliyle suçlanıyor... Biri bu sapığı durdursun!
26 Kasım 2020 Perşembe 09:39

banner108
banner238

Musa Kesler-Hürriyet


Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Zeynep Kâmil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde görevli çocuk cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Ayşenur Celayir adına açılan bir Instagram hesabının aslında ‘pedofili’ tuzağı olduğu ortaya çıkmıştı. Hesabı kullanan kişi hakkında da soruşturma başlatılmıştı. Hürriyet’in ulaştığı detaylara göre, hesabı kullanan 22 yaşındaki C.K. adlı kişi daha önce de birçok kez bu suçlardan takibe alındı. Sakarya, Kastamonu, Kütahya ve Alanya gibi yerlerden yapılan şikâyetler sonucunda hakkında soruşturmalar başlatıldı.

HABERİN DEVAMI BU LİNKTE

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-haberi-sakarya-kastamonu-kutahya-alanya-ve-istanbulda-pedofiliyle-suclaniyor-biri-bu-sapigi-durdursun-41672114?utm_source=t.co&utm_medium=post&utm_campaign=son-dakika-haberi-sakarya-kastamonu-kutahya-alanya-ve-istanbulda-pedofiliyle-suclaniyor-biri-bu-sapigi-durdursun-41672114&utm_term=post

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.