banner113

ALANYA MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ GAZİPAŞALI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

banner106

Gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla ilçemiz genelinde çeşitli etkinlikler düzenleyen Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ilçemizi ziyarete gelen öğrencileri misafir etmeye devam ediyor.  

ALANYA MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ GAZİPAŞALI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI
31 Mayıs 2022 Salı 15:56

banner108
banner238


Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü bu kez Alanya'nın tarihi,  kültürel ve dini mekanlarını ziyaret etmek üzere ilçemize gelen Gazipaşa Beyrebucak İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini ağırladı. Gezi kapsamında Şehit Fatih UYSAL'ın kabri de ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim okunup tüm şehitler için dua yapıldı. Öğrenciler Alanya Kalesi, Süleymaniye Camii, Kızılkule, Tersane, Akşebe Sultan Mescidi, Mecdüddin Sarnıcı, Alaaddin Keykubat Sarayı, Eski Alanya Evleri, Bedesten, Arasta ve Damlataş Mağarasını yakından görme ve tanıma fırsatı buldular.  Geçtiğimiz aylarda eğitim öğretime açılan İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu’nu da ziyaret eden öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Alanya Gençlik Merkezini de yakından görme fırsatı bulan öğrencilere burada dini, milli ve manevi konularda kısa bir sohbet gerçekleştirildi.
Konuyla ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan TOPÇUOĞLU şu ifadelere yer verdi: “Alanya'nın tarihi,  kültürel ve dini mekanlarını ziyaret etmek üzere ilçemize gelen Gazipaşa Beyrebucak İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini ilçemizde misafir ettik. İlçemizin tarihi, kültürel ve dini mekanlarını daha yakından tanımalarını sağlamak ve en güzel bir şekilde misafirlerimizi ağırlamak üzere elimizden geleni yapmaya gayret gösterdik.  Yorulan ve acıkan misafirlerimize İbrahim Başkaptan Kur’an Kursumuzda çeşitli ikramlarda bulunduk. Ayrıca Alanya Gençlik Merkezi’nde de sohbet etkinliği düzenledik. Bu vesileyle misafirlerimizi en güzel bir şekilde ağırlamak için gayret gösteren tüm Gençlik Koordinatörlüğü görevlilerimize şükranlarımı sunuyorum. “

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.