banner113

'Bağış yapmaya devam edin, sizi özleyen biri var'

banner106

Lösemiye karşı savaşını sürdüren ve ilik nakli bekleyen Köseoğlu, sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Köseoğlu, Alanyalıların bağış yapmaya devam etmesini isteyerek, onları özlediğini söyledi

'Bağış yapmaya devam edin, sizi özleyen biri var'
31 Temmuz 2019 Çarşamba 09:48

banner108
banner238

Türkiye'nin dört bir yanı lösemi ile savaşan Alanya HEP Üniversitesi Eğitim Görevlisi Şebnem Köseoğlu için birlik oldu. 
Köseoğlu'nun kök hücre bağışı çağrısı ile birlikte ayaklanan Türkiye, Şebnem ve onun gibi ilik bekleyen hastalara umut olabilmek için Kızılay'a koştu. Birçok ünlü de sosyal medya üzerinden Şebnem'e destek verdi. Alanya'nın farklı noktalarında Kızılay Çadır kurarak, ilik nakli için bekleyen Şebnem ve diğer hastalar için çalışmalarını sürdürüyor. Köseoğlu, Alanya'yı özlediğini söyledi ve kök hücre bağışı çağrısını yineledi. 
'HERKESE UMUT OLUYORUZ'
'Herkese Merhaba' diyerek sözlerine başlayan Köseoğlu, "Alanya'nın dört bir yanı seferber olmuş , duyuyorum her gün. Fotoğraflar geliyor, heyecanlanıyorum. Hele gelen mesajlar, daha iyi hissedemezdim. Sırf Alanya mı? Ülkenin dört bir yanından herkes kan vermeye, kök hücre bağışı yapmaya koşuyor ve bunu paylaşıyor. Sırf bana değil, herkese umut oluyoruz" dedi.
'KIZILAY'DAN TEMİN EDİLDİ'
Kan bağışlayanların kanlarının boşa gitmediğini söyleyen Köseoğlu, "Bu arada verilen kanlar boşa gitmiyor. Örneğin geçen gece saat 02.00'da acil trombosit ihtiyacım vardı ve Kızılay'dan temin edildi. Şimdi iyiyim çok şükür. Ama benim de , bir çok insanın da kan ihtiyacı bitmiyor ve bitmeyecek. Biz de bu kampanyayı gücümüz yettikçe uzatalım ki herkeslere can olalım. Umut olalım.
'SİZİ ÖZLEYEN VAR'
Hem benim başıma gelmez demeyin sakın valla bir anda geliyor. Bakın bana geldi. Hem de ikinci kez. Siz can verin. Hayat kurtaracak olan da, belki ihtiyacı olacak olan da sizsiniz. O yüzden kök hücre vermeye de, kan vermeye de devam edin lütfen. Sizi buralarda bir özleyen ve bir an önce kavuşmak isteyen var" dedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.