banner113

Baykal söz verdi, Alanya yönetimi yan çizdi

banner106

Geçtiğimiz ay Sapadere de meydana gelen yangın olayını incelemek üzere Alanya'ya gelen CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı takip ederken aracı bozulan gazeteci Engin Anak'a verilen söz yerine getirilmedi.

Baykal söz verdi, Alanya yönetimi yan çizdi
17 Temmuz 2017 Pazartesi 16:52

banner108
banner238

CHP Genel başkanlığı yapmış olan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, geçtiğimiz ay Alanya Sapaderede meydana gelen yangını yerinde incelemek üzere ilçeye geldi. Burada İlçe Başkanı Ali Takavut ve yönetimle birlikte Sapadere'ye giden Baykal, mağdur olanları ziyaret ederek sıkıntıları dinledi. Buarada kendisini takip eden gazeteci Engin Anak'ın aracı ormanlık alanda bozuldu.
SOLUĞU GAZETECİNİN YANINDA ALDI
Gazetecinin aracının bozulduğunu öğrenen Baykal ise ilçe başkanı Ali Takavut ile birlikte soluğu Engin Anak'ın yanında aldı. Baykal kendisini takip eden gazeteci Engin Anak'a geçmiş olsun diyerek, iddialara göre yanındaki ilçe başkanı Ali Takavut'a dönerek "Başkan bu işi halledin. Gazeteci kardeşimizin mağduriyetini önleyin" talimatını verdi. Başkan Takavut ise Baykal'a "Tamamdır efendim" diyerek oradan ayrıldılar. 
GAZETECE KENDİ İMKANLARIYLA ARAÇI DEMİRTAŞ SANAYİSİNE ÇEKTİ 
Gazeteci Anak aracı kendi imkanlarıyla Demirtaş sanayisine çektirdi. Sanayi ustası araçın yapılması için bir çok parçanın değişeceğine ve fiyatının ise 1.000 (bin) TL olduğunu söyledi. Durum ise CHP Alanya yönetimindeki Mehmet Okyanus'a bildirildi. Okyanus ise bu rakamın sadece 4'te birini verebileceğini söyledi. Gazeteci Anak ise kabul etmeyerek, aracı kendi imkanlarıyla yaptırdı. 
YÖNETİM BAYKAL'IN TALİMATINI YERİNE GETİRMEDİ
Ali Takavut önderliğindeki CHP Alanya yönetiminin ise Baykal'ın talimatını yerine getirmediği iddia edilirken, gazeteci Anak ise kendi imkanlarıyla aracı yaptırdığı söyledi.
BAYKAL, GAZETECİ ENGİN ANAK'A GEÇMİŞ OLSUN DİYEREK, MAĞDURİYETİNİN GİDERİLMESİ İÇİN ALİ TAKAVUT'A TALİMAT VERDİĞİNİN  RESMİ..

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.