banner113

ALTSO BAŞKAN ADAYI ERAY ERDEM AVSALLAR VE TÜRKLERDEYDİ

banner106

ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem ve ekibi seçim çalışmaları kapsamında Avsallar’da ziyaretlerde bulundu. Erdem, Avsallar ve Türkler’deki iş insanları ile kucaklaştı. 

ALTSO BAŞKAN ADAYI ERAY ERDEM AVSALLAR VE TÜRKLERDEYDİ
06 Ekim 2022 Perşembe 13:54

banner108
banner238

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkanlığı hedefleyen Turizmci Eray Erdem, Alanya’nın batı bölgesindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki gün İncekum ve Okurcalar'da iş insanlarını ziyaret eden Erdem’in sonraki durakları ise Avsallar ve Türkler oldu. Sabah saatlerinde Avsallar Mahallesi’ne gelen Eray Erdem ve ekibi bölgedeki tüm iş insanlarını selamlayarak hal hatır sordu. Çalışma ekibi ile birlikte Avsallar Mahallesi’nde adeta ayak basmadık yer bırakmayan Erdem, Alanya’nın ticareti içerisinde yer alan tüm paydaşlara ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi. 
TÜRKLER’DE SİPAHİOĞLU DA KATILDI
Avsallar’daki ziyaretlerin ardından Eray Erdem ve ekibi Türkler Mahallesi’ne geçti. Türkler’de Eray Erdem’in ekibinde yer alan Gökhan Sipahioğlu’da seçim ziyaretlerine katıldı ve bölgedeki iş insanları ziyaret edildi. ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem ve ekibinin ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getiren iş insanları, ticaretle ilgili problemlerin çözümü noktasında ALTSO’nun önemli görevi olduğunu vurguladılar.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.