banner113

Ak Parti Antalya il başkanından açıklama

banner106

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, 21 Mayıs’ta Ankara’da yapılacak kongreden sonra Türkiye’nin yeni atılım dönemine başlayacağını söyledi

Ak Parti Antalya il başkanından açıklama
18 Mayıs 2017 Perşembe 12:42

banner108
banner238

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer 'Yeni Atılım Dönemi' sloganıyla, 21 Mayıs Pazar Günü Ankara'da gerçekleşecek AK Parti 3. Olağanüstü Kongre'sine ilişkin açıklama yaptı. AK Parti'nin kuruluşundan itibaren büyük reformlara imza attığını dile getiren Sümer, yeni atılım dönemi ile birlikte bu reformların artarak devam edeceğini belirtti. Antalya'nın tarihi güne hazır olduğunu anlatan Sümer, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, milletimizin iradesi doğrultusunda yeniden genel başkanlığa dönüyor. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Antalya teşkilatımız da bu anı sabırsızlıkla bekliyor" dedi.
MAKAMIN SAHİBİ MİLLET
Antalya olarak çok sayıda partilinin katılımıyla kongrede yerlerini alacaklarını hatırlatan Sümer, "Bu kutlu yürüyüşümüzde, erişilen makamlarla değil, halka ve hakka yapılan hizmetlerle yüründüğünü son süreçte hepimiz gördük ve yaşadık. Kurulduğu günden itibaren AK Parti yöneticileri hangi makam olursa olsun, makamın gerçek sahibinin millet olduğunu unutmamıştır" şeklinde konuştu. AK Parti'nin kaderi ile Türkiye'nin kaderinin birleştiğine belirten Sümer şunları söyledi: "21 Mayıs'tan sonra Türkiye yeni bir değişim ve dönüşümün içerisine girecek. Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçiş yapacak ülkemiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yükselişine daha hızlı adımlarla devam edecek."

 

banner109

Etiketler; #rıza sümer
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.