banner113

CHP Antalya il başkanından adaylık açıklaması

banner106

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, partisinin Antalya’daki Belediye Başkan Adaylarının Aralık ayı itibariyle açıklanmasını beklediklerini söyledi. 

CHP Antalya il başkanından adaylık açıklaması
06 Kasım 2018 Salı 11:00

banner108
banner238
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Kumbul, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimde partisinin Antalya’daki Belediye Başkan Adaylarının Aralık ayı itibariyle açıklanmasını beklediklerini söyledi. Kumbul, birkaç ilçe dışında Antalya Büyükşehir Adayını belirlemeden isim belirlenmeyeceğini belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin Antalya Büyükşehir Belediyesi Adayı, Aralık ayından önce açıklanmaz gibi görünüyor. Diğerleri de birkaç ilçe dışında büyükşehir adayı belirlenmeden açıklanmaz. Açıklanan adaylar da merkez ilçelerin adayları olmaz. Açıkçası bu çok mümkünmüş gibi durmuyor” dedi.
SON KARAR GENEL MERKEZİN
Aday belirleme sürecinde anket yapılacağını ancak son kararı CHP Genel Merkezi’nin belirleyeceğini kaydeden Kumbul, “İlk anket çalışması yeni başladı. Önümüzdeki dönemde bir iki anket çalışması daha yapılacak. Bu anketlerde kamuoyunun da gündeminde olan 4-5 isim sorulacak. Yani aday belirleme konusunda geç kalınmış bir durum yok. Hiçbir parti de daha adaylarını açıklamadı. Dolayısıyla sıkıntı olmaz. Ayrıca anketlerden kim çıkarsa çıksın nihai kararı Genel Merkez verecek. Ancak ben anketten yüzde 5 alan bir adayın da aday yapılacağını düşünmüyorum. Çünkü örgütün de bu konuda görüşlerinin alınacağını düşünüyorum” diye konuştu.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.