Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Diş Hekimi Murat Özçelik, seçim gezilerini doğduğu Gazipaşa'da sürdürüyor. Özçelik, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nde CHP’yi favori gördüğünü söyledi.Kendisiyle birlikte aday adaylığını açıklayan 6 aday adayının önemli isimler olduğunu ifade eden CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Murat Özçelik, “Önümüzde kritik bir önseçim var. Partimiz kimi aday gösterir biliyorum ancak partimizin aday göstereceği ismin Gazipaşa Belediye Başkanlığı’nı alacağına inancım tam”
KAZANMAYI ÇOK İSTİYORUZ
Parti üyeleri ve delegelerin gösterdiği ilgiden memnun olduğunu söyleyen Özçelik, CHP’ye gönül veren vatandaşların belediyeyi çok istediği dile getirdi. 31 Mart seçimlerinde CHP’nin Gazipaşa Belediyesi’ni geri alacağını ifade eden CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Özçelik, “Saha çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle parti üyelerimiz ve CHP’ye gönül vermiş hemşehrilerimiz belediye seçimlerini kazanmayı çok istiyor. Delegelerimiz adayın açıklamasının ardından aday adayı olan arkadaşlarımızın partiden kopmadan parti için çalışmasını istiyor. Partililerimiz kimsenin partiye küsmesini istemiyor” diye konuştu.
“TURİZM BÜYÜK BİR ALTERNATİF OLACAK”
Gazipaşa’da belediye başkanı olması durumunda yapacağı işler hakkında bilgi veren Özçelik, tarım ve turizme ayrı ayrı destek vereceklerini söyledi. Gazipaşa’nın Türkiye’nin önde gelen tarım merkezlerinden biri olduğunu belirten Özçelik, turizmin; tarımın yanında büyük alternatif olacağını dile getirdi. Gazipaşa’nın, havayoluyla ilçeye gelen turistleri Alanya’ya gönderen bir ilçe değil, gelen turistleri Gazipaşa’da ağırlayan bir ilçe olacağını söyleyen Özçelik, “Gazipaşa’mızın tüm güzelliklerini dünya ile buluşturacağız ve turizmi ilçemize getireceğiz” ifadelerini kullandı.
“HEDEFİM HUZURLU BİR GAZİPAŞA YARATMAK”
Sanata, spora, kültüre, tarihe ve sosyal yaşama önem veren bir belediye yaratacaklarını sözlerine ekleyen CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Murat Özçelik, en büyük hedefinin mutlu ve huzurlu bireylerin yaşadığı bir Gazipaşa yaratmak olduğunu söyledi. Bu vaatleri yapabilmesi için önce aday olması gerektiğini belirten Özçelik, CHP’li üyelerden destek istedi.