AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TAVLI'DAN VİDEOLU PAYLAŞIM AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TAVLI'DAN VİDEOLU PAYLAŞIM


Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Alanya Kaymakamı Dr.Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat’ı ziyaret etti. 
ALANYA’MIZA DEĞER KATMAK İSTİYORUZ.
Ziyaret sırasında, Başkan Adayı Özçelik coğrafi konumu, kent tarihi, kültürel mirası düşünüldüğünde Akdeniz’in incisi olan Alanyamıza hizmet etmek için yola çıktıklarını, amaçlarının Alanyamızın Alanya’da yaşayanlar açısından vazgeçilemez, Alanya dostu olan ziyaretçileri için en çok tercih edilen şehir niteliğini geliştirmek olduğunu ifade etti. Osman Tarık Özçelik, “Alanya’nın 200 metreyi 100 metre koşar gibi hızlı koşluğunu, bu nedenle çok yorulduğunu belirtti”.

Özçelik, “Alanya’yı çağdaş, modern, özgün karakterli, örnek bir yaşam merkezine doğu dönüştürmeye talibiz, Alanya’ya değer katmak istiyoruz”. şeklinde konuştu.  
Osman Özçelik ziyaretler sonrasında “Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, Sayın Emniyet Müdürümüze misafirperverlikleri için teşekkür ederim.”