banner113

ŞAHİN VE ER, MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI BELİRLİYOR. SÜRPRİZ İSİMLER VAR!

banner106

İYİ Parti Alanya Teşkilat Başkanı Hilmi Er ve Belediye Başkan adayı Mehmet Şahin, meclis üyesi adaylarını belirlemek üzere kolları sıvadı. 

ŞAHİN VE ER, MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI BELİRLİYOR. SÜRPRİZ İSİMLER VAR!
18 Aralık 2023 Pazartesi 14:48

banner108
banner238

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığına atanan Hilmi Er ile Genel Merkez tarafından Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen Mehmet Şahin kolları sıvadı. Şahin ve Er, belediye meclis üyesi adaylarını belirlemek üzere çalışmalara başladı. 
İnce eleyip sık dokuyan Er ve Şahin, mevcut meclis üyelerinin yeniden gösterilip gösterilmeme konusunda çalışma içerisinde oldukları öğrenildi. Şahin, özellikle kendisine 5 aydır eşlik eden hiç bir isme meclis üyesi aday listesinde yer vermeyeceği sadece Velittin Yenialp'e yer verecek. 

Meclis Üyesi Aday listelerinin belirlenmesinde birçok kriteri göz önüne alarak hazırlayan Er ve Şahin, ilk hedefinde belediye başkan aday adayı olan Nazmi Yüksel ile Abdullah Sönmez bulunuyor. Er, bu iki ile görüşme yapılacak mı sorusuna "Tabiki yapılacak. İkiside çok değerli arkadaşlarımız" demişti. Ancak Şahin, Yüksel ismine sıcak baktığı Sönmez'e ise bakmadığı öğrenildi. Şahin özellikle ALTSO'daki çalışma ekibinde yer alan ALSİAD Başkanı Ali Kamburoğlu, Raşit Sadullahoğlu ve Fatma Taşpınar gibi isimleri belediye meclis üyesi adayı yapması bekleniyor. Er, belediye meclis üyesi aday adayı olmak isteyen partililere ise bu hafta düzenleyeceği bir basın toplantı ise başvuruda bulunma çağrısı olacak. 


GARNİZON ŞEHİTLİĞİNE ZİYARET

İYİ Partililer bugün Garnizon şehitliğini ziyaret etti. Başkan adayı Şahin ziyaretle ilgili olarak ise "İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adaylığı’mın açıklanmasının akabinde, ilk ziyaretimi Anıtkabir’de Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna gerçekleştirmiştim. Bugün de Alanya’mızda İlçe Başkanı’mız Hilmi Er ve ekip arkadaşlarımız ile birlikte Garnizon Şehitliği’nde Aziz Vatanımız için yaşayıp şehit düşen, toprağa değil; kalplerimize gömdüğümüz kahramanlarımızı ziyaret ettik. Şehitlerimizin, uğruna canlarını feda ettikleri bu vatana, bizim de son nefesimize kadar haktan ve adaletten ayrılmadan hizmet etmek boynumuzun borcudur."

Hüseyin Kalaycı-Manşet Alanya Gazetesi

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.