banner113

Türkdoğan: Oyunları boza boza geldik!

banner106

MHP Teşkilat Başkanı Mustafa Türkdoğan, seçim barajının yüzde 10'dan 7'ye düşürülmesini değerlendirdi.

Türkdoğan: Oyunları boza boza geldik!
15 Mart 2022 Salı 09:21

banner108
banner238

Türkdoğan, "Seçim Barajının yüzde 7'ye indirilmesi hususunda ki kanun teklifinin ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.  Kanun teklifi ile daha fazla partinin, görüşün Meclis'te bulunması hedeflenmiştir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyinde ifade ettiği gibi “ Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde, milli iradenin adil ve hakkaniyetli biçimde TBMM’ye yansımasının bize göre iki yolu bulunmaktadır: Birinci yol, seçim barajının indirilmesidir. İkinci yol ise siyasi partilerin kurumsal kimliklerini muhafaza ederek seçim ittifakı yapmalarının yasal içeriğe kavuşturulmasıdır. Yüzde 7 seçim barajı üzerinde kurulan yalan ve dedikodu çarkı ilk önce bu çarkı kuranları öğütecektir. 
SÖZDE YAZAR
Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’nın vatan, millet ve demokrasi sevdasını hiçbir görevli provokatör, hiçbir ruhu ve iradesi hacizli siyasetçi ve sözde yazar-çizer takımı tahlil edemeyecek, bunu test etmeye deneyim ve donanımları yetmeyecektir.” Bu kanun teklifinin yasallaşması ile yüzde 7 seçim barajı 'temsilde adalet' ilkesine derinlik ve canlılık katacak, diğer yandan her bir vatandaşımız siyasi tercihi noktasında (oyum boşa gitmesin vs. düşüncelerden kurtulacak) oyunu rahatlığıyla partisi için kullanacaktır. 
SÖZDE ANKETÇİLER
53 yıllık şanlı mazisiyle şehit ve gazilerimizin emaneti MHP, her türlü iftira tefrika ve sözde anketçilerin oyunlarına rağmen; oyunları boza boza, barajları yıka yıka bugünlere gelmiştir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin yolbaşçılığında; Ülkemize, milletimize ve demokrasimize bağlılığımız devam edecektir. Hiç bir derde deva olmadan, dış güçlerin maşası olarak siyaset yapanları bu ülke çok gördü, gelecekleri olmayan, saman alevi gibi sönecek olanları, 1-2 puan tırtıklama projesinin parçası olduklarını gözden geçirmeye davet ediyorum." dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.