banner113

Vatandaşlardan Yücel'e kapalı alan teşekkürü

banner106

Daha önce kurban kesim ve satış yerlerinin açık alanda olmasından ötürü büyük sıkıntı çeken vatandaşlar, bu yıl kapalı olmasına sevindi. Başkan Yücel'e teşekkür ettiler. 

Vatandaşlardan Yücel'e kapalı alan teşekkürü
01 Eylül 2017 Cuma 15:05

banner108
banner238

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, beraberindeki daire amirleri ile birlikte kurban kesim yerlerinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Yücel, ziyaretlerle ilgili olarak "Kurban Bayramı’nın ilk gününde Kurban Kesim yerlerimizi ziyaret ederken ilk durağımız Mahmutlar Mahallemizdeki kesim alanımız oldu. Ardından Çıplaklı Mahallemize kazandırdığımız Kapalı Hayvan Satış Yeri ve Kesimhanesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Sonrasında ise Gazipaşa Dolmuş Durağı, Payallar ve Ekşilik Düğün Salonu Kesim Yerlerini ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımıza 5 ayrı noktada 50 kasap ve 70 personelimizle hizmet verdiğimiz kesim noktalarımız yarın da sizlerin hizmetinde olacak" dedi.

Yücel'in ziyaretleri sırasında vatandaşların ilgisi yüksekti. Vatandaşlar, Yücel'e teşekkür ederek "Hem satış hem de kesim yerlerinin bu yıl kapalı alanda olması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu hizmetlerden ötürü Başkan Yücel'e teşekkür ediyoruz" dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.