banner113

Alanya protokolü bile şaştı kaldı! Şahin İn, Tuna Out...

banner106

Alanya'daki bayramlaşma töreninde güne damgasını vuran kare ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'den geldi

Alanya protokolü bile şaştı kaldı! Şahin İn, Tuna Out...
01 Eylül 2017 Cuma 17:16

banner108
Şahin: Üyelerimizi seçimden seçime hatırlamadık
İlgili Galeriye Git
banner238

Her yıl geleneksel olarak Alanya Kaymakamlığı önderliğinde düzenlenen protokol ve halkla bayramlaşma törenlerinin bu yıl ki kutlamasında gündeme öyle bir kare vurduki en dikkat çeken konusu oldu. Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALKÜ Rektörü Prof. Dr Ahmet Pınarbaşı, Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Alanya Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba'dan oluşan protokol heyeti vatandaşların bayram tebriklerini kabul etti. Katılım az olması dikkatlerden kaçmadı. Daha önceki bayramlaşma törenlerinde yerlerine oturacak dahi zaman bulamayan protokol heyeti bu bayramlaşma da katılımın az olması nedeniyle bol bol oturdular. 

ŞAHİN VE ÇALIŞMA GURUBUNUN SALONA GİRMESİYLE
Salon neredeyse bomboş iken bir anda Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ve çalışma gurubundan 100 kişilik bir heyetle salona girmesi bir anda dikkatleri üzerine çekti. Şahin ve çalışma gurubu tek tek protokolün bayramlarını tebrik ettiler daha sonra ise salonun bir bölüme geçtiler. 

TUNA'DAN SÖNÜK ÇIKARMA
Şahin'in ardından ise salona ALTSO Başkanı adayı Mustafa Tuna girdi. Tuna ise 10 kişilik bir ekip ile protokol bayramı kutlaması günün yine ayrı dikkat çeken bir karesi oldu. ALTSO seçimleri yaklaşmışken Tuna'nın salona sönük bir kadro ile çıkarma yapması çeşitli spekülasyonları da beraberinde getirdi. Katılımcılar bu ekip ile Tuna'nın ALTSO'yu idare etmesinin zor olduğu kanaatine vardılar. 

ŞAHİN İKİNCİ KEZ DAMGA VURDU
Şahin ve çalışma gurubu arkadaşlarının törenden ayrılması ile birlikte salon yine sessizliği büründü. Protokol heyetinin bile dikkatini çeken bu kare Alanya'da en çok konuşulan konusu oldu. 

 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.