banner113

Alanyaspor başkanı soruları yanıtladı

banner106

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Televizyonlarının ortak yayınladığı spor programında soruları yanıtladı.

Alanyaspor başkanı soruları yanıtladı
11 Mart 2020 Çarşamba 09:04

banner108
banner238
KANAL AYNI ANDA YAYINLADI

Güçlü bir sese sahip olan Alanya Medyası, tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve ilçede yayın yapan televizyon kanalları ortak yayın yaptı. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Kulüp Tesisleri'nden gerçekleştirilen ortak yayında Alanyaspor'un konuşulduğu bir program yayınlandı. İki saat süren programda Alanya'nın Tv kanallarında yayınlanan spor programı yorumcu ve sunucuları, Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu'na sorular yöneltti. Alanya Posta Tv, Kanal A, Tv82, Dim Tv, Alanya Medya ve Büyük Alanya Tv'nin canlı yayınladığı programa, Ercan Yıldırım, Bilal Nizam, Cemali Aygır, Engin Anak, Mehmet Al, Muhittin Düşünceli, Veysel Okşar ve Ruşen Aslan katıldı. Alanya'da ilk kez 7 medya kuruluşunun ortak gerçekleştirdiği canlı yayın programında ayrıca, Hasan Çavuşoğlu'nun özgeçmişi, Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Alanyaspor için yaptırdığı marş ve klip ile Alanyaspor'un son 10 yılını anlatan videolar (VTR) da yayınlandı.

'BUNU YAPANLAR BİRKAÇ KİŞİ'
Programda kendisine yöneltilen soruları açık ve net şekilde cevaplayan Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor taraftar otobüsü ve takım otobüsüne Antalya'da yapılan taşlı saldırıyla ilgili gelen soruya: 'Bunları yapanlar birkaç kişi. Olaylardan bütün Antalya'yı ve Antalyaspor taraftarının hepsini sorumlu tutmamalıyız. Zaten emniyet güçleri saldırıyı yapanları tespit etmeye başladı. Gereken cezayı da alacaklar.' diye yanıt verdi. Çavuşoğlu konuyla alakalı ayrıca, iki takım taraftarları arasında genel anlamda sıkıntı yaşanmayacağına inandığını ve kupa maçının rövanşında Antalyaspor taraftarının da Alanya'ya geleceğini belirtti.

'TARAFTARIMIZ VE BASINIMIZ VAR'
Sosyal medya hesaplarında lig maçları öncesi Alanyaspor'a başarı dileyen çok kişi ve kurumlardan Alanyaspor'un destek görüp görmediği konusunda gelen soruyu Hasan Çavuşoğlu şöyle yanıtladı: 'Sosyal medyada Alanyaspor üzerinden prim yapmaya çalışanların birçoğu maça gelmez. Biz en büyük desteği taraftarımızdan alıyoruz. Biz Alanya basınından da çok büyük destek alıyoruz. Bizim iyi günümüzde de kötü günümüzde de yanımızda olan bir Alanya basını var. Stada gelen ve kombine alan taraftarlarımız var. Alanyaspor yönetimi kulübümüze destek bulmak için Alara'dan Gaziapaşa'ya kadar Alanya'nın her köşesini ziyaret ettik destek istedik. Bu takım Alanya'nın takımı. Ne Hasan Çavuşoğlu'nun ne de Çavuşoğlu ailesinin takımı... Alanyaspor sempati duyulan bir takım. Anamur'dan Gazipaşa'dan Manavgat'tan maçlarımıza gelenler var. Bizi her zaman destekleyenler var. Onlara teşekkür ediyorum. Önceki hafta Gençlerbirliği maçında; 'bu hafta pikniğe gitmeyin maça gelin' dedim. Stat doldu. Ama bir tarafta da üç büyük takımın maçı olduğunda ortaya çıkan nasıl statta bedava girebilirim diyen grup var.'
'KONUYU MUHİTTİN BÖCEK İLE GÖRÜŞECEĞİZ'
Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mahmutlar'a temeli atılan Alanyaspor tesisleri ve Gedevet yaylasında planlanan projeyle ilgili gelen soruya; 'Gedevet yaylasında yapılacak proje için her şey hazır. Ruhsat alınıp kazma vurulabilecek. Ancak bununla ilgili bir planlama yapılması gerçekleşiyor. Kaynak bulunması gerekiyor. Büyükşehir'in Mahmutlar'a yapacağı Alanyaspor Tesisleri'nde şu an bir çalışma yok. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in önümüzdeki günlerde Alanyaspor'u ekibiyle birlikte ziyarete gelecek Ziyarette bu tesisi nasıl bitiririz bu konuyu da görüşeceğiz' diye cevap verdi.

AİLEMDEN BÜYÜK DESTEK GÖRÜYORUM

Alanya Posta Tv adına programa katılan program moderatörlüğünü de üstlenen Ercan Yıldırım'ın 'Alanyaspor'un geleceğini nasıl görüyorsunuz? sorusunu başkan Çavuşoğlu'na şu sözlerle cevap verdi: 'Benim hayatım yöneticilikle geçti. Babam beni 13-14 yaşındayken tarlaya işçi başı olarak görevlendiriyordu. Kulüp yöneticiliği dünyanın en zor işlerinden biri. Ben bu kulüpte nereye kadar görev yaparım bilmiyorum. Ailemin ve çocuklarımın desteği olmasa bu işi yapmam zor. Çünkü kendi işlerimizi çocuklarım yürütüyor. Biz burada olduğumuz sürece Alanyapor'u Süper Lig'de tutmaya çalışacağız. Başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Biz burada olmazsak yeni arkadaşlar gelirse onlara destek vereceğiz.'
'KESTELSPOR 3.LİG'DE OLMALI'
Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kestelspor'un 3. Lig'e yükselmesi durumunda Alanyaspor ile pilot takım uygulaması yapılabilir mi? İki kulüp işbirliğine gider mi? sorusuna Hasan Çavuşoğlu olumlu yanıt verdi. Çavuşoğlu, 'Tabi ki işbirliği yaparız. Bizim şu anda 2. Lige, 3. Lige kiralık gönderdiğimiz futbolcularımız var. Alanya'da profesyonel bir kulüp daha olursa bu futbolcular, burada gözümüzün önünde olurlar. Gözetimimiz altında olurlar ve daha çok çalışırlar. Bu oyuncularımız Kestelspor'da oynayabilir. Hem de kulübün mali yükünü hafifletmiş olur. Portekiz'de bunun örneğini gördüm. Kestelspor'un 3. Lig'e çıkması Alanyaspor ve Alanya'nın futbolu için önemlidir.' diye konuştu.
2020'DE İYİ İŞLER YAPACAK
Çavuşoğlu, programın sonunda A Milli Takımımızın Euro 2020 Şampiyonsı'nda ki şansı ile ilgili bir soruya umutlu konuştu. Çavuşoğlu, 'A Milli Takımda son zamanlarda peş peşe sakatlıklar oldu. Ozan Kabak, Cenk Tosun ve Merih  sakatlandı. Fakat Şenol Güneş'in gelmesiyle A Milli Takımın iyiye gittiğini düşünüyorum. Umutluyuz. Şenol hocamız çok çalışıyor. Kulüpleri, takımların kamplarını ziyaret ediyor. Oyuncuları yakından takip ediyorlar. Alttan gelen genç ve yetenekli de bir nesil var.  A Milli Takımımızı uzun yıllar taşıyacak, gurur duyacağımız gençlerimiz alttan geliyor. A Milli Takımımızın Euro 2020'de iyi işler yapacağına inanıyorum' dedi.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.