banner113

Alanyaspor otobüslerinin tapu büyükşehirdeymiş!

banner106

Gazeteci Hüseyin Kalaycı, Alanyaspor adına önemli bir konuyu gündeme getirdi.

Alanyaspor otobüslerinin tapu büyükşehirdeymiş!
26 Aralık 2019 Perşembe 08:59

banner108
banner238



İŞTE O YAZI
Esasında böyle fazla uzun yazıpta, spor kamuoyunu yormak istemiyorum. Kısa yoldan anlatalım. Antalya'nın eski AKP'li belediye başkanı Menderes Türel 3 kere Alanyaspor tesislerine gelir. Şaşalı törenler düzenlenir ve 3 otobüs verilir. O zamanlar bizde yazarız. Teşekkürler Menderes Türel. Sağol Menderes Türel, Helalin var Menderes Türel deriz. Neyse bu otobüsler kullanılmaya başlanır. Şimdi can alacak sözleri yazayım. Bu 3 otobüsü herkes Alanyaspor'un malı zannediyor değil mi. Ben bile böyle biliyordum. Maalesef öyle değilmiş. Otobüsün tapuları Antalya'ya ait. Yani Büyükşehire ait. Ah Menderes Türel ah. Neden tapuları o zaman vermedin. Bizleri kandırdın. Neyse geçmişe takılmayalım. Şimdi önümüze bakalım. Antalya'nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten istediğimiz şudur. Hazır caddeleri Alanya belediyesine vermişken gel bir iyilik daha yapta, şu otobüslerin tapularını da Alanyaspor'a ver. 
ERKAN DEMİRCİ'NİN DEDİKLERİ
Dün Gerçek Alanya Gazetesinin manşetten verdiği CHP Belediye Meclis üyesi Erkan Demirci'nin Alanyaspor ve gündeme dair açıklamaları kamuoyuna bomba gibi düşmüştü. Peki Erkan Demirci'nin Alanyaspor ile ilgili demişti. 
ALANYASPOR ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYIN
Demirci, “Alanyaspor Tesisleri için seçime 1 ay kala temel atılmış. Durdurdular diyorsun. 2 kamyon çalıştırmakla yatırım olmaz ki. 1 sene önce temeli atar inşaata başlarsın da bize durdurdu dersin. Seçim öncesi göstermelik temel atıyorsun yatırım yaptım diyorsun. Ama bu yatırımı uygun planlama dahilinde gerçekleştirilecek. Durma söz konusu değil. Alanyaspor herkesin ortak değeridir. Kimse Alanyaspor üzerinden siyaset yapmasın. Alanyaspor’a yapılacak her yatırım Alanya’ya demektir ve siyaset üstüdür. Biz Alanyaspor’u siyasete alet etmeyeceğiz. Tesislerin yatırımı kesinlikle durmamıştır. Planlama çalışmaları tamamlandıktan sonra yatırım devam edecek. Daha fazla konuşup, Alanyaspor üzerinden polemik yapılmasını doğru bulmuyorum.” 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.