banner113

Alanya bunu da gördü: O çimlik alan benim kavgası!

banner106

Bayram tatilini Alanya’da geçirmek isteyen yerli turistlerin gelmesiyle ilçenin nüfusu 10 katına çıkarken, olayları da beraberinde getirdi. 

Alanya bunu da gördü: O çimlik alan benim kavgası!
23 Temmuz 2021 Cuma 09:44

banner108
banner238

Otellerin dolmasıyla çok sayıda tatilci, geceyi araçlarında ve parklardaki çimlerde geçirmeye başladı. İlçede çimlerde ve bankalarda yatan yerli tatilcilere zabıta müdahale ederken, Alanya Belediyesi’nin önündeki çimlik alanda yaşananlar ise pes dedirtti. 

Çimlerde konaklamak isteyen 2 grup arasında yer kavgası çıktı. Çıkan kavgada çok sayıda kişi yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, bekçi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle taraflar güçlü sakinleştirildi. Yaralılar ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla ilçedeki çeşitli hastanelere götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ALANYA BELEDİYE ZABITASI’NDAN ‘PARK TATİLCİLERİNE’ MÜDAHALE
9 günlük bayram tatilinin başlangıcından itibaren Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, nüfus artışının yaşandığı kent genelinde denetimlerini sıklaştırdı. Parklar, refüjler ve banklarda yatarak geceyi geçirmeye çalışan tatilcilere müdahale eden ekipler, kamu düzenini bozanlara ise Kabahatler Kanunu’na göre ceza yazmaya devam ediyor.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.