banner113

Mahkumlardan, Başkan Yücel'e teşekkür

banner106

Alanya cezaevindeki mahkumları ziyaret eden Başkan Yücel'e teşekkür geldi

Mahkumlardan, Başkan Yücel'e teşekkür
01 Eylül 2017 Cuma 17:56

banner108
Alanya Kurban Bayramı tebrik mesajları
İlgili Galeriye Git
banner238
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Düğün Salonu’nda düzenlenen resmi bayramlaşma programına katılarak protokol ve vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşların mübarek Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Yücel, tebrikleri kabul etti.

VATANDAŞLAR VE PROTOKOL KATILDI
Alanya Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma programına Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, STK temsilcileri, kamu kurumlarının birim amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

BAŞKAN YÜCEL HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ
Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba ve İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı düğün salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından ilk olarak Alanya Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaşan Başkan Yücel, büyüklerin ellerini öptü onlarla bol bol sohbet etti.

YÜCEL, ALANYA CEZAEVİ’Nİ ZİYARET EDEREK MAHKUMLARLA BAYRAMLAŞTI
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ile birlikte huzurevindeki bayramlaşma töreninin ardından Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’na geçti. Başkan Yücel, burada cezaevi personeli ve hükümlülerle bayramlaştı. 

BAŞKAN YÜCEL’E MAHKUMLARDAN TEŞEKKÜR
Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndaki bayramlaşma programının ardında bir grup mahkumla sohbet eden ve isteklerini soran Belediye Başkanı Yücel’e mahkumlardan büyük teşekkür geldi. Sohbet esnasında söz alarak arkadaşları adına konuşan bir mahkum, “Cezaevimizin bazı ihtiyaçları vardı. Daha önceki ziyaretlerinde Sayın Belediye Başkanımız söz vermişlerdi. Bizim o eksiklerimizi yerine getirdiler. Kendilerine tüm arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim” dedi.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.