banner113

Çavuşoğlu:Alanya gibi Kemer'de fakülte ile kışın canlı olacak

banner106

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bayramlaşmaya Alanya’da başladı. Kemer’e geçen Çavuşoğlu, burada Denizcilik Fakültesi müjdesi verdi

Çavuşoğlu:Alanya gibi Kemer'de fakülte ile kışın canlı olacak
02 Eylül 2017 Cumartesi 19:45

banner108
banner238
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, memleketi Antalya'nın Alanya ilçesinde bayram namazını kılıp hemşehrileri ve ailesi ile bayramlaştıktan sonra partisinin Kemer ilçe teşkilatının düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı.
BAYRAMLIK MÜJDE
Bakan Çavuşoğlu, Kemer'de örnek bir birliktelik olduğunu belirtti. Çavuşoğlu, "İlk defa bu kadar kalabalık bir toplantı düzenleniyor. 2019'un sinyalini görüyorum. Kemer'de de bu birlikteliği devam ettireceğiz" dedi. Bakan Çavuşoğlu, "Kemer'de yüksekokul var, fakülte de lazım. Denizcilik Fakültesi'ni Kemer'e kazandıracağız. Rektörümüzle görüştük. Sıradan bölümler olmasın, cazip olsun istedik. Yurtdışından, Türkiye'nin her yerinden öğrenciler gelecek. Aynı Alanya gibi fakülte ile Kemer'de kış aylarında canlı olacak" diye konuştu.
YEREL SEÇİM SÖZÜ
AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ise bir buçuk ay önce ilçe teşkilatının istifası sonrası başlayan süreçle ilgili bilgi verdi. Minta, "Kemer'de fakülteler ve marinalar gibi büyük yatırımları açmak istiyoruz. Bunun yolu da 2019'da yerel idareyi AK kadrolara teslim etmek" dedi. Bayramlaşmaya, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Atay Uslu, İl Başkan Yardımcıları Abdullah Işıkhan ve Zihni Kilit de katıldı. Çavuşoğlu daha sonra Antalya'daki bayramlaşma törenine de katıldı.
YEREL YÖNETİMİ BİLİRİZ
Bakan Çavuşoğlu, yol çalışmalarının Kalkan'a kadar devam edeceğini, hükümet binasın sorununun Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait bir binayla çözüleceğini, merdiven altı adliye salonlarından da yeni Adliye Sarayı ile kurtulunacağını ve ilçeye doğalgaz getirileceğini açıkladı. Elektrik kesintileriyle ilgili şikayetler sonrası 2.5 milyon liralık yatırımı hayata geçirdiklerini dile getiren Bakan Çavuşoğlu, "Kemer'i şehircilik bakımından da ayağa kaldırmalıyız. Bunun yolu yerel yönetimden geçiyor. Biz bunu başarabiliriz. Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Menderes Türel dönemindeki çalışmalara bakın, öncesine bakın. Bu hizmet etme anlayışının yansımasıdır" ifadelerini kullandı.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.